Sunday, August 3, 2014


MENUNGGU HARI & RAYA 2014

Alhamdulillah, syukur dapat menunaikan ibadah puasa sebulan penuh... walau pelbagai dugaan yg datang... masa pregnant Insyirah dudlu baru 3 bulan kandungan.. kali ni 9 bulan kandungan.. memang terasa cabarannya dan keterbatasannya...

Selalu cakap kat baby, nati keluar tepat pada masanya... paling gerun yang duk fikir, ialah nak beranak time raya dan 2-3 hari selepas raya..sebab masa tuuuuuu..... JEM PAROK!!!!... boleh terkandas den!!!... alhmdulillah..

lepas raya masih lagi bekerja seminggu pastu... HOYE...HOYE!!... cuti menunggu hari.. tapi amat x best coz arwah mek dah x ada... anak2 dulu masa menunggu hari duk rumah mek... aku mcm budak kena hantar nursery... pagi umi g hantar rumah mek sebelum g keje, petang umi balik ambik.. gitulah sehari2... kali ni x tau lagi... tp ayoh ada lagi... teman ayoh pulak.. huhu..sadisnya...!!!

Alhamdulillah sempat beraya n makan segala macam juadah... mujur berat x naik melambung2...
ok..bye.. doakan saya mudah bersalin ye!!




LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin