Tuesday, February 28, 2017

2017

Assalamualaikum... lama tak menjengah sini...

Kakak-kakak dan abang...

Abah n hero-hero baru....
  

Chek semakin uzur...
 Tammat.........

Monday, February 22, 2016

2016

alhamdulillah wa syukurlillah...

Tahun 2016 .. sekejap je masa berlalu... mcm kisah,ragam, pengalaman pahit dan manis dan mcm-mcm kejadian yang berlaku sepanjang tahun 2015 hingga hari ini..

Kakak Adriana Insyirah dah usia 5 Tahun.. Kakak Adilha Darwisya hampir usia 4 tahun, Kakak Adelia Raheemah 1tahun 5 bulan...Macam-macam kerenah ada.. yg mencuit hati, yang membakar hati pun ada...

Apapun S>A>B>A>R....

In Sha Allah akhir bulan 6 ni, jika dipanjang usia.. akan lahir seorang lagi.. entah kakak@ abang... Namun impian kakak Insyirah ialah " mama, bila baby lahir, kita panggil dia ABANG!!!"

Thursday, March 19, 2015

MENJELANG 32nd

Assalamualaikum.. (tak jawab berdosa)
Alhamdulillah syukur ya Rabb.. atas segala nikmat yang dikurniakan... InsyaAllah minggu depan 24 mac 2015 bertambah usia... dah nak 32 tahun.. tua dah rasa apatah lgi bila tengok anak2 yg semakin membesar... semoga anak-anak ku anak solehah...

Kakak Insyirah dah 4 tahun, walaupun masih usia yang baru tp disebabkan kepetahan n kecerdikan dia, kadang2 terlayan dia seperti budak yg dah besar..

Kakak Darwisya bulan 5 (2015) usia 3 tahun.. walaupun pelat tapi memg suka bercakap.. dengan suara men"cengik"nya kdg2 kitorg selalu tergelak... sori icha...

Adik Adel skrg 7 bulan... dlm proses nk merangkak... anak yg baik, suka senyum... Bertuah adik, ada 2 org kakak yg sgt sayang n teramat take care..

tak lupa buat suami tersayang yang femes dengan gelaran walid syirah... terima kasih kerana masih setia.. hampir 7 tahun kita kawin.. banyak liku2 kehidupan kita lalui... sejak dari PJJ sampai duk sebumbung yang hanya baru 8 bulan... apapun SABAR JE LER...

dan paling tak lupa... my astalavista yg tengah sarat nun di Perak.. i miss u alwayzzzz (smpai tertido tu hihihihi) semoga dipermudahkan segala urusan.. x sabar nk tgok baby... kalau baby u boy, i nak chop dulu leh.. tahun2 depan i nak beranak girl lagi.. kita berbesan... orait????... semoga ada jodoh itu .. amiiin... leh bayang tak besan ngn besan mcm kita berjumpa... knfem suami n anak2 kita tengok hujung mata... huhu... ( kuat koya)...

ok dah buntu... wassalam....


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin