Thursday, March 19, 2015

MENJELANG 32nd

Assalamualaikum.. (tak jawab berdosa)
Alhamdulillah syukur ya Rabb.. atas segala nikmat yang dikurniakan... InsyaAllah minggu depan 24 mac 2015 bertambah usia... dah nak 32 tahun.. tua dah rasa apatah lgi bila tengok anak2 yg semakin membesar... semoga anak-anak ku anak solehah...

Kakak Insyirah dah 4 tahun, walaupun masih usia yang baru tp disebabkan kepetahan n kecerdikan dia, kadang2 terlayan dia seperti budak yg dah besar..

Kakak Darwisya bulan 5 (2015) usia 3 tahun.. walaupun pelat tapi memg suka bercakap.. dengan suara men"cengik"nya kdg2 kitorg selalu tergelak... sori icha...

Adik Adel skrg 7 bulan... dlm proses nk merangkak... anak yg baik, suka senyum... Bertuah adik, ada 2 org kakak yg sgt sayang n teramat take care..

tak lupa buat suami tersayang yang femes dengan gelaran walid syirah... terima kasih kerana masih setia.. hampir 7 tahun kita kawin.. banyak liku2 kehidupan kita lalui... sejak dari PJJ sampai duk sebumbung yang hanya baru 8 bulan... apapun SABAR JE LER...

dan paling tak lupa... my astalavista yg tengah sarat nun di Perak.. i miss u alwayzzzz (smpai tertido tu hihihihi) semoga dipermudahkan segala urusan.. x sabar nk tgok baby... kalau baby u boy, i nak chop dulu leh.. tahun2 depan i nak beranak girl lagi.. kita berbesan... orait????... semoga ada jodoh itu .. amiiin... leh bayang tak besan ngn besan mcm kita berjumpa... knfem suami n anak2 kita tengok hujung mata... huhu... ( kuat koya)...

ok dah buntu... wassalam....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin